Biff a´la Lindström

Kvällens måltid.

BIFF A´LA LINDSTRÖM 2 port

400 gr blandfärs
1 dl skorpmjöl
1 dl mjölk
1 st mosad kokt potatis
1 tsk salt
1 krm peppar
1 st ägg
½ st finhackad lök
1 dl finhackade rödbetor
2 msk kapris

Blanda ägg, mjölk, potatis, rivebröd, salt & peppar låt svälla.
Finhacka löken, bryn löken lätt blanda i färsen och tillsätt det svällda skorpmjölet, rödbetor & kapris arbeta till smidig massa.
Formas till biffar, bryns på båda sidor tills de är genomstekta.

Serveras med kokt potatis och brunsås.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0