En tam ko i vardagsrummet

Vi fick den här tidningen på jobbet. Jag blev lite avskräckt av bilden. Tanken har funnits där innan men nu kommer jag nog aldrig skaffa en ko som husdjur.


Ärkefiende

Babysimmet gick inte så bra idag. Henry var inte på humör och han ville mest mysa i famnen, vilket är underbart men 30 min i veckan ska gå till att lära sig göra torpeden, kaffekokaren och andra vattenlekar/uppgifter.
Jag förstår honom också för hur kul är det att alltid göra som någon annan säger.
Han kommer inte alls överens med grodan som är en sorts platta man ska flyta på och sparka med benen, den ser ut som en groda och där av namnet. Henry gallskriker varje gång han ser den och för tillfället är det nog hans värsta fiende. Men man kan ju faktiskt inte vara vänner med alla!


Jag vill (lite), jag kan (om jag orkar) och jag ska klara det (till slut i alla fall).

Jag har hamnat i en svacka när det gäller min träning. Idag som många gånger förr så vaknade jag med tanken och viljan att träna. Den brukar minska under dagen och lagom till när jag kommer hem så ligger den på en cirka 20% kämparglöd.
När sedan Henry blir ledsen när man ska sticka iväg så minskas den betydligt mer.
Försökte signalera morsekoden med blinkningar till Ted att han skulle be mig stanna hemma men det funkade inte. Istället så sa han att jag var duktig som sticker iväg och tränar. Vad svarar man på det? Så nu sitter jag här men ca 5% vilja och försöker samla kraft.
Nu har jag i alla fall tränat tummarna med detta inlägget....

Train insane or remain the same.


Egentid

Gårdagen blev lyckad. Nu kan vi komma innanför dörren i förrådet i alla fall men det är lång väg kvar tills det är klart. Vårt eget lilla berg att bestiga.
Som pricken över i;et så bjöds det på grillat hos svärmor på kvällen.

Idag så var det meningen att vi skulle fortsätta men varken jag eller Ted hade lust. Så jag frågade Ted om han ville spela golf istället och 15 minuter senare så satt han i bilen. Henry och jag busade runt tills han höll på att somna stående och nu har jag egentid. Egentid som jag spenderar med att hänga tvätt och titta på Paranormal Activity. Haha, livet som småbarnsförälder.


Vårt förråd

Idag är det dags för babysim igen. Vi har missat de två sista gångerna så ska bli spännande och se vad som händer idag. Kanske hopp från trampolin eller annat roligt?!

Annars så står det rensa förrådet på vår to do list. Vi har bott här i 1,5 år och det är andra gången vi gör det här. Att flytta från hus till lägenhet är inget jag rekommenderar. Mängden saker som man samlar på sig som en dag kan vara bra att ha är astronomiska!!!


Sjukt

I detta hushåll så har vi just nu 1 som är mjölkkänslig, 1 som är laktoskänslig och lilla jag. Henry har haft stora problem med sin mage och efter besök hos doktorn så slutade vi med mejerier. Det verkar ha hjälpt men vi väntar fortfarande på prover om det kan vara något annat.
Ted fick sedan problem med sin mage och efter besök hos doktorn så blev han tillsagd att ta bort all laktos, fett och tung mat i 2 veckor, sen får vi se om det har hjälpt.

Kan vara att Henry får fortsätta med sin diet men hellre det. Han tappade ganska mycket i vikt men har bullat ut sig lite igen. Förstår även nu varför han har vaknat på natten och varit så ledsen. Han har ju antagligen haft ont i magen efter vällingen den stackaren.
Nåja, man blir lite klokare efter varje ny sjukdom. Känns som att vi benar av det mesta i ganska rask takt....
Men som Gunde säger: Kämpa kämpa!


Vad har hänt sen sist?

Det är för mycket som har hänt sen sist så jag väljer att låta den tiden förbli ett mysterium för er. Spännande eller hur?!


Skiten funkar igen

Nu har äntligen Blogg lyckats lösa sina problem. Dagen efter mitt senaste inlägg så uppdaterade jag min telefon. Big Misstake!!! Har inte kunnat komma in sedan dess. Hade det inte varit för att jag funnits på blogg så länge så hafe jag bytat bloggportal. Så grattis Blogg att ni äntligen fått tummarna ut röven!


RSS 2.0