Fredag kväll

Igår hade vi en liten middag hos oss. Det bjöds på Schwitzerkyckling med stående hasselbackspotatis och bearnaisesås.
Till efterrätt blev det vitchoklad Cheesecake med hallon.
Kusinerna fick även inviga sin gemensamma cykelvagn!


Soon to be millionaire!

Plötsligt händer det!!!
Tänk att just jag skulle vinna av alla männsikor. Nu är det bara till att lämna ut bankuppgifter och lösenord så är vinsten min. Lyckliga jag!!


Varma mackor chips

Jag var bara tvungen. Efter några öl innanför västen var dom okej men som nykter så smakade dom inte alls gott!


Shoppingdag

Vår ledighet inledde vi med att strosa på köpcentrumet Väla. Henry var pigg när vi åkte dit och helt utmattad nät vi åkte hem. Att shoppa tar musten av en ibland, tråkigt nog var det träningsskor till mamsen och papsen som inhandlades.

När vi satt och fikade så fanns det en mamma med en son på cirka 2,5 år. Sonen sprang runt och skötte sig själv tills han hoppade ner i fontänen. Då blev där fart på henne och sonen var dyngvåt ända upp till axelhöjd! Det var verkligen synd om pojken och mamman blev verkligen inte glad. Som om att det var hans fel!!!


Så roligt man kan ha, försök två!


Så roligt man kan ha!

480" height="360">http://player.videofy.me/player.swf?videoId=512561">http://player.videofy.me/player.swf?videoId=512561" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="480" height="360">


Lite sliten!

Ølfestivalen i lördags var lyckad, så pass lyckad att jag mådde som en gris igår.
Stämningen var på topp och efter en bit mat på Jensen böfhaus i CPH så traskade vi bort till Carlsberg och festivalen. Naturligtvis så började det ju regna men är man ett gäng målmedvetna öldrickande på jakt efter god öl så klarar man det mesta!
Man torkade i alla fall snabbt när vi väl kom in för det var såååå varmt där inne. Eller så blev man varm av ölen. Särskilt min nya favorit: varm öl med vispgrädde!

Kortfattat en väldigt lyckad kväll!
Hoppas på att man är helt återställd tills imorgon.


Wohoooo

Då kör vi!


Öl öl underbara öl

Idag drar vi på äventyr i Köpenhamn. Det är dags för den årliga ølfestivalen. Den här gången ska jag hålla väck från slushy öl och öl med chokladsmak. Mina kräkreflexer gillade inte dessa smaker! Som tur var så hade man små vattenhål där man kunde ta vatten så jag klarade mig de gångerna. Varför utmana ödet idag?


Älskade påg

Mitt mammahjärta klappar i sådana här situationer!


Jag har tattat mig

Var på födelsedagskalas i tisdag. Födelsedagsgrisen fick en massa roliga saker bland annat en "tatueringspenna" för barn.
Naturligtvis så ställde jag upp som försökskanin efter att jag noga blivit informerad att det går bort med vatten. Blev väldigt nöjd med mitt svarta hjärta som jag fick på armen. Jag blev dock lite förvånad när jag skulle tvätta bort den på kvällen.
Den ville inte gå bort! Varken med vatten, tvål och till och med sminkborttagningsmedel!

Så nu i två dagar har folk förvånat frågat om jag har: födelsemärke, henna tatuering, en gammal bleknad tatuering och till och med om jag har skit på armen.
Nej tack för fler tatueringar. Jag gillar min kropp som den är (sisådär i alla fall)


Uppdatering nummer 2

Dryckespauser är viktigt i sommarvärmen som kom förra veckan. Stora pojken "kan själv".

För att fira sommarvärmen så åt lilla familjen på restaurang. Eftersom Henry åt 25 procent av sin middag så bad jag om doggybag. Hon kom ut med en soppåse, jag vet inte vem som skämdes mest av oss två. Kändes dumt att neka påsen men kändes även dumt när jag dumpade ner hans mat. Mer ordentliga doggybags åt folket!

Alla sätt är bra förutom dom dåliga?! Man kan ju använda en gammal stövel som dragkroksskydd. Vår granne firar också värmen med en vacker blommig stövel som symboliserar den kommande sommaren.

Ibland blir det bara dåligt när man ska smyga med saker. Man ska inte skämmas utan stolt basunera ut att JA, jag tar mig en sked med choklad (på tub) ibland. Annars så händer det att man spiller ut det över hela golvet när man försöker gömma den bakom ryggen för Henry.

Vår soffa är väldigt skön att sova middag på. Ännu skönare är när man har en mjuk och Kramgo pappa under.

Fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka! Så roligt man kan ha.


Uppdatering

Sååå vad har hänt sen sist?

Här kommer Första delen av nästan 1 månads inaktivitet:

Ted spelade innebandyturnering: Den matchen som jag såg vann dom, slutsats? Jag för tur med mig.

Henry har fällt av sig sin vinterpäls: Det fanns ju en liten pojke under allt det där håret.

Jag har firat min födelsedag med tema 80 tals look: Vissa firade mer än andra, med andra menar jag mig själv. Men kul var det.

Henry har varit mycket sjuk och sovit: 3 dagarsfeber som ledde till utslag som ledde till barnastma anfall som ledde till halsfluss som ledde till Scharlakansfeber osv. Ja ni förstår vad jag menar! Puh!!

Middag hos föräldrarna med balkonghäng: Finns det något roligare än att jaga såpbubblor?

Besök på Tivoli i stan: Blev inget karusellåk så därför ville Henry tröst äta Belgisk våffla, och vem är jag att argumentera emot!


RSS 2.0