Stan

Då är man på väg ner till stan för andra gången den här helgen. Igår blev det lite impuls/överraskning utgång vilket var trevligt då vi hade lite och fira. Jag har fått ett nytt jobb som jag börjar på måndag så det är snabba ryck. Idag ska det ätas med lite vänner på stan. Men först blir det väl att titta på en tv där det är 22 killar som jagar en stackars boll. Snacka om mobbning!


Fix idéer.

När jag var liten så hade jag en massa fix idéer för mig. Till exempel jag var tvungen att kolla så att jag ställt väckarklockan 10 gånger, jag fick heller inte somna innan klockan var 22:22 och jag var tvungen att titta under sängen.

Det var mest sovritualer som jag hade men även när det gällde mat. Maten var tvungen att ligga på ett särskilt sätt och jag sparade alltid det godaste till sist. Jag vet inte hur många mackor som jag ställt in i kylen med nutella på som jag inte orkat äta upp. Men jag led inte, mackorna var faktiskt rätt goda när dom blivit lite kylskåps sega. Jag ska nog göra en sådan macka med flit imorgon! Skämma bort mig lite på min födelsedag, kanske till och med sätta ett ljus i den. Så festligt!


Be afraid, be very afraid!

Såhär hade det kunnat gå. Tur för grannen att han sänkte volymen innan jag tappade humöret. Jag rivs, bits och sparkas och är inte rädd för att ta till fula knep! Var rädd, var mycket rädd!


Helvete också!

Visst är det trevligt med en riktigt bra film i sovrummet?! Tyvärr så delar bara grannen med sig av det sjukt höga ljudet och inte av bilden. Jag blir knäpp! Bli inte förvånad om det står i tidningen imorgon om en styck galet ursinnig tant som fick nog och attackerade honom med ett stekjärn! Nu får det vara nog med jobbiga grannar....


Vilken natt

Tidigare i veckan så bestämde vi oss för att vi skulle ta ner Henrys vägg till spjälsängen den här helgen, på prov för att se om han och vi är redo för det. Efter en intensiv vecka så glömdes detta bort vilket jag idag är tacksam över få Henry har sovit sjukt dåligt inatt. Jag överdriver inte om jag säger att han har vaknat 20 gånger inatt!!! Länge leve glömskan.


Orkar inte!

Det där gick ju bra?! Eller inte, död åt all teknik! Jag får väl bjussa på den videon en dag då min vilja och teknikens vilja är på samma våglängd. Over and out!


Torsdag

Bara för att det är torsdag så bjuder jag på en video.


Det blir bättre dag för dag!

Som jag har blivit bortskämd idag! Idag är en bra dag. Fler sådana dagar tack! Keep them coming...


Stackars mig

Idag känner jag mig verkligen vilse. Jag har gått i tron om att det är torsdag idag. I tisdags glömde jag bort vår 7 årsdag och Ted var tvungen att påminna mig. Igår glömde jag bort ted's namnsdag och han fick återigen påminna mig. Ingen bra vecka. Jag skulle kunna skylla på att det är mycket på gång just nu men jag vet inte hur mycket som är sant. Är lite förvirrad men så här dålig koll på saker har jag väl ändå inte. Håller dessutom på att bli Bonnförkyld så den här veckan blir bara bättre och bättre! Nu ska jag sova i hopp om att bedöva det sjuka. Uscha mej. Host host.


Intensivt men kort

Hela veckan har jag sett fram emot vårt besök på Tropikariet idag. 20 minuter efter att vi gått in så har vi gått igenom allt i Henry super speed. Stå och titta på djuren? Nej, ingenting för Henry. Vi insåg där och då att han föredrar lite intensivare aktiviteter. Busland, brottning och bankrån är nog mer hans grej, ja kanske inte den sista. Hoppas jag i alla fall. I så fall måste han bli en väldigt väldigt väldigt duktig och snäll bankrånare som bara rånar onda människor....


Gäsp!

På väg ner till stan för att fira en sak som för tillfället är hemligt (ej gravid). Jag och Ted är förväntansfulla men Henry verkar inte känna likadant!


Simma lugnt

Ikväll så var det dags att röra på fläsket och då blev det motionsim. Jag tycker det är skönt med att bara simma fram och tillbaka i tysthet, med sin spänning i kroppen som löses upp i takt till ljudet av kluckande vatten. Det låter djupt men det är en sorts avslappning som verkligen gör mig lugn.
Idag hade jag verkligen mycket att tänka på och behövde min dos av lugn.
Då dyker det upp två flamsande tjejer som skriker och är allmänt jobbiga. Kände mig genast 30 år äldre och blängde på dem med mitt onda öga. Ingenting hände!! Jag måste träna på mitt onda öga så jag kan sätta ungdomar på plats (den här gången så var de nog lika gamla som jag dock).


Mys

Det tråkiga med att våren har kommit är att man inte kan få sådana här fina överraskningar på morgonen. Jag hade nog inte blivit lika glad om han hade använt sig av en tuschpenna istället.


Idioter finns det gott om

Vad är det med folk och att sortera sina sopor? Det är ju inte precis raketforskning. Varje tång som man kommer ut i soprummet så blir man förvånad över folks dumhet. Borde ha vant mig vid det här laget men här kommer i alla fall dagens idioti:


En styck bra fest

I helgen så var det fest. En verkligen rolig fest, såpass att det var värt det dagen efter när jag kramade toalettstolen. Det var schlager tävlingar, karaoke och dansuppvisningar. Jag kan knappt minnas de tre sista timmarna av kvällen/natten. Då brukar jag gå igenom telefonen för att hitta ledtrådar, bilder samtal ja till och med Facebook inlägg. En rolig inspelning av ted's dans och en massa bilder hittade jag, bland annat en på min nya kompis Woody. Det verkar som om jag har haft mig ett ordentligt samtal med honom. Min nya suparkompis!
You got a friend in me.....
Jag och min vän Woody!
De verkar som att han har söpit bort sin hatt, stackaren.


Middag

Tack till mor och far för en god middag en sådan här kämpig bakisdag. Den satt som en smäck i kistan.


Kiss kass utedass

Efter 4 veckors boende hos föräldrar så har vi fått komma hem till vår lägenhet med nya fina badrum. Det känns nästan som att flytta till en ny lägenhet. Den här dagen har spenderats med att städa bort byggdamm och försök till att skapa ordning i kaoset. Men jag har hunnit inviga båda toaletter och jag kan rekommendera dom båda varmt. Så nu är ni åter välkomna och slipper uträta era behov i bajamajorna på gården!


Vad är klockan? Pingu?

Det är lite lustigt hur mycket saker som förändras när man får barn, tex tidsperspektiv.
Detta är ett vanligt förekommande samtal på morgonen:
- Hur ligger vi till?
- Bra! Det är fortfarande kaninprogrammet på tv.
- Vi måste sticka innan Pingu (nästa program) är slut.
- Det är lugnt, han är redan klar. Håller på att packa ihop det sista.

Vi behöver inte ha klockor hemma längre. Tid mäts i barnkanalens program!


Vet hut!

Hört i bastun på gymmet:

Fjortis nr 1: Är han bög?
Fjortis nr 2: Nej det är han inte. Han är ju så himla rolig.

Lite senare

Fjortis nr 2: Åh jag hatar honom, han är så jävla störd!
Fjortis nr 1: Vad då då?
Fjortis nr 2: Nej, inget han är bara så ful och äcklig.

Lät man verkligen så själv när man var ung och dum?

Nästa gång ställer jag mig upp och sjunger refrängen på RESPECT med Aretha Franklin. Det borde lära småglinen lite hyfs.


Hejsan hoppsan

Det har varit en väldigt intensiv vecka. Tisdags åkte jag hem från jobb och onsdagen var jag även hemma med Henry. Hans mage är verkligen inte okej!

Onsdag kväll spenderade vi på akuten efter att Ted fått en smäll i måndags och det såg inte så bra ut.
Igår jobbade jag och hade en väldigt hektiskt dag för att hinna med allt. Sen var det att skynda sig hem för att gå på smygpremiär av den nya baren Pitchers i Helsingborg. Har en känsla av att det inte var sista gången man satte sin fot där. Väldigt mysigt inrett med typisk Brittisk pubkänsla. Sen så är det ju inte fel att dom har ett bra utbud med god öl. Soja det var dagens gratis reklam! Nu då blir det en mysig promenad i det underbara vårvädret.

Nedan ser ni min väldigt snygga kille. Sport är farligt!


RSS 2.0