Försök nummer 1

Jag och Ted har pratat om att ta bort sidan på spjälsängen, mest för att se om fisen är redo och om han tyckte om det. Efter en helvetes vecka med sjukdomar så bestämmer vi på lördagen att ta bort sidan (det beslutet kan ha påverkats av sömnbrist).
Henry tyckte det var hur kul som helst att klättra upp och ner i sängen och tyvärr så hade hans säng förvandlats till en leksak lagom till läggdags. Efter Teds övertalning som tog en halvtimme så somnade han. Nedan kan ni se hur det såg ut ena gången som vi kom in för att titta till honom!

Kan även berätta att väggen skruvades på plats klockan 12 på natten efter otaliga besök av vår yrvakna son.
Vår son var även väldigt upprörd och efter en timmes lugnande Disneyfilm tittande med mamsen så somnade han.
I 10 minuter!
Ted fick spendera natten på golvet sovandes för att lugna lillfisen.
Vad gör man inte för sina barn?


Sicko

Då har det varit en vecka med sjukdomar igen. När Henry tillfrisknade så var det min och Teds tur. Måtte det snart bli lite varmare ute så det kan lugna ner sig igen. Fråga mig inte varför men har hört att barn blir friskare när våren kommer. Henry frisk=jag frisk!
Det är lätt att vara sjuk själv. Jag vet exakt vad jag vill ha och göra. Men en sjuk 1,5 åring är det inte lika lätt för han vet inte ens vad han vill själv.
Var är bruksmanualerna för dom små liven?


Tji sa räven!

Jag uttalade mig lite för tidigt om Henrys tillfrisknande.
30 min efter förra inlägget så spyr Henry ner hela köket.

Särskilt sin sittstol fick ta rätt mycket stryk. Han åkte rätt in i badet med far medans mor fick det ärofyllda uppdraget att torka upp kräk med toapapper (hushållspappret tog ju givetvis slut).

Efter lite jobb så är alla nöjda och glada och Henry satte igång att leka med sina leksaker. Då får han syn på stolen! Han reser sig upp lunkar fram till den och böjer sig fram. Då spyr han ännu en gång ner den nyss städade stolen. Suck!
Vad är det dom säger? Gör om gör rätt?!
Han tyckte väl att jag hade missat en fläck.


Längesedan

Det har varit en intensiv tid i vårt hem. Henry insjuknade i 3 dagars feber och påsken spenderades med att brottas med 40 graders feber. Tyvärr så sattes även hans barnastma igång och ovanpå det så fick han utslag över hela kroppen. Henry börjar nu bli pigg och hostan är äntligen på väg bort. Hans mamma är inte lika pigg och skulle behöva en 3 veckors semester på Bahamas!

I fredags så hade vi bf (barnfritt) för att ladda upp batterierna. Vad gör man då? Jo man ställer sig och gör en 3 rättersmiddag. Låter kanske inte som det ultimata men det var perfekt för oss. Så när det var dags för babysim klockan 8:30 dagen efter så var man en glad och skattande mamma igen. Det är viktigt med lite tid själva, men glöms tyvärr bort ibland.


Shoppande

Henrys nya pjukes som han fick av mamma idag. Thanx


Då kör vi igen!

I tisdags så firade vi pappa och som födelsedag så fick dom passa Henry över natten, och sen äran att ta med honom till Danmark dagen efter. Jag tror att han ska få det varje år! Han ska faktiskt få en riktig present på söndag så ni behöver inte tycka synd om honom!

Efter att turistat i Danmark en hel dag så var Henry helt slut och när jag hämtat hem honom så hade han 39,7 graders feber. Då var det dags igen. Fick ner febern med Ipren och balkonghäng i enbart blöja. Nu har han däckad och jag funderar på att göra detsamma. Jag känner på mig att det blir en låååång natt!


RSS 2.0