I Scream Ice cream.

Fick ett riktigt dåligt besked idag. Ett jobb som jag verkligen ville ha ringde och sa att jag inte gick vidare. Suck!

Tur att man har snälla arbetskamrater som bjöd på marsipanglass och kladdekaka. Marsipanglass var väl inte det godaste jag ätit men är man desperat så är man.
Får nog köpa med mig mer glass hem så man kan tröstäta, dock så blir det vanilj den gången.


Stick för fan

Det är verkligen lugnt idag på jobb. Mina arbetskamrater föreslog att jag skulle sticka lite. Sist jag stickade så gick jag i 8;an. Man var tvungen att sticka på syslöjden och ALLA skulle sticka lovikavantat. Rebell som jag var så tvärvägrade jag och det slutade med att jag sticka ett får istället. Som jag kämpade med den och som jag tyckte det var tråkigt. När den äntligen blev klar så hade jag stickat halsen för hårt så det såg ut som fårig version av quasimodo. Den blev sådär och efter det så har jag inte hållt i ett par stickor. Ja förutom när jag experimenterade med en voodo docka, men det är en helt annan historia.


Kalle och hans vänner

Sitter och kollar på den obligatoriska Kalle och hans vänner. Det är lite hatkärlek för det programmet. Såååå trött på den men hade inte kunnat tänka mig en jul i Sverige utan den. Så nu sitter jag här, kan allt utantill och sjunger med. Samtidigt som ångesten kommer krypande. Det är en riktig julkänsla det!


God Jul

Önskar jag er alla!


Rättelse

Förlåt för tidigare inlägg. Det var Brasilien det gällde med att lämna in vapen. Det hade dock inte förvånat mig om USA hade följt trenden. Frågan är vad vi ska lämna in i Sverige, högafflar och slangbellor?


1 Gun = 1 Ticket

Om man lämnar in illegala vapen i USA, ja då får man billigare biljetter till fotbollsmatcher.

Om man lämnar in illegala vapen i Sverige så får man fängelse!

Jag är rätt glad att jag bor i Sverige!


Hjälpreda

Saker och ting går inte alltid snabbare när man är två. Särskilt när man tuggar på tvätten istället för att vika den.Lucia

Henrys första lucia på dagis var lite väl kaosartad för min smak. Ingen struktur på det hela och alla såg lika förvirrade ut som jag kände mig.

Först skulle man in, sen skulle man fika, sen skulle man dra på barnen och oss själva alla kläder igen och gå ut för man skulle ta lotter. Därefter skulle man sätta dom små barnen på madrasser för att vänta på luciatåget med dom större barnen. Inte många 1 åringar som sitter still så Ted fick sitta med.
Kan ju tillägga också att det regnade rätt mycket. Tror ni Henry var road? Noooo


Smööörigt värre.

Det är tydligen brist på smör i Norge. Tullen har fullt upp med att stoppa smörsmugglare.
Jag röstar på att vi skickar ditt Vikingarna som är ena riktiga smörsångare. Det borde lösa krisen. Mer Vikingarna åt det norska folket!


Smaken är som baken

Årets julbak hemma hos mamsen. Julbak med dubbel betydelse, dom jäkla kakorna sätter sig direkt på baken!


Sova sova säng säng säng

Kan någon berätta för Henry att den sjunde dagen är en vilodag enligt Bibeln. Han verkar ha missat det, väcker en klockan 6 en söndag!!
Sitter nu och kollar på Pingu och försöker sova med ett öga öppet. I see you!

Funderar på att sätta på galenskaparnas säng låt och se om han blir övertalad att gå och sova igen.
Önska mig lycka till. Han heter ju inte Henry (hemmets härskare) för ingenting.


The Beaver

Film nummer två: The Beaver.
Ni tror säkert att jag inte gör något annat men det har bara blivit en sån där slappe dag med film tema.

I alla fall tillbaka till The Beaver, Mel Gibson springer runt med en handen uppkörd i en Bäver gjord av tyg, som dessutom pratar med brittisk accent. När han får frågan om varför så förklarar han enkelt att det är en sorts terapi, som är väldigt populär i Sverige. Varför är det alltid vi som omnämns i filmer när det handlar om skumma saker?
För svenskar är väldigt normala....
Så det så!


Smurftastisk

Sitter och tittar på smurf filmen med Henry, det är bra att kunna skylla på Henry ibland så man slipper skämmas över filmvalen. Den är faktiskt helt okej men jag tycker synd om kameramannen i det här fallet. Stå och filma ett tomt handfat i 5 minuter verkar inte vara så smurfkul.


Cheeeeeses

Dagens i-landsproblem är när ostbågarna inte är böjda. Saknar att knäcka dom på mitten i munnen!


Stackars fattiga krake

Jaha, då har den handikappade mannen (som inte var fullt så handikappad som han påstod) fått sin dom. 4 år i fängelse och ska betala tillbaka 13,5 miljoner för sitt bedrägeri som kostat 14 miljoner. Då har han mage att sitta och gnälla om att han fått ut för lite pengar under sin tid som "sjuk".... Folk är då märkliga!


3 önskningar i 1

Henry fick en superstor kinderegg chokladkalender av sin farmor. Jag vet inte vem som är gladast, jag, Ted eller Henry. Ska erkänna att han har delat med sig, lite ofrivilligt men hey, jag ser det som en förmån för att jag är hans mamma. Och leksakerna tar jag också! Inte lätt att vara mamma.

Någon mer som vill ge något gott till Henry? Lite kexchoklad hade inte suttit fel just nu. Ni är välkomna!


McBride

Äntligen. Nu kan man gifta sig på McDonalds! Vilken dröm va? Brudklänningen består av ballonger och man skålar i milkshake. Brudtårtan är deras goda äppelpajer som inte alls smakar skit. Och allt detta får man för ynka 2000 kronor i Hong Kong.
Jag tycker att vi ska stå enade och kräva att det införs i Sverige.
Jag menar det är väl varje flickas dröm att gifta sig där och ha Ronald McDonald som präst?!
Dags att starta en namninsamling.


Kaaaaaallt

På jobbet så har det varit väldigt kallt för värmepannan gick i sönder. Men igår fick jag ett värme element. Kändes som julafton! Så nu står den under mitt skrivbord, inte det mest ultimata stället men sladden räckte inte så långt och man får ju vara glad för det lilla. Varma ben och kall överkropp, det är tur att man inte har en snopp. För dit hade inte värmen nått opp.

Dagens rim presenteras av Angelica


Eggstra fint

Ted's innebandypass blev inställt i onsdag. Frustrerad kom han hem och ställde sig vid spisen och gör ägg konst klockan 9 på kvällen. Han har nog varit föräldraledig för länge.Vidrigt

Det luktade verkligen vedervärdigt när jag kom till jobb idag. Det är tydligen en foderfabrik bredvid oss och idag så mals det ner ben hos dom. Kan ni föreställa er den lukten? Urk Urk Urk!!


RSS 2.0